B-Smart Gummy bydrazlan | YUK'S TROVE

nuffnag

SALES

B-Smart Gummy bydrazlan

b-smart gummy supplement untuk otak anak anda.

B-Smart Gummy bydrazlan

Suplemen untuk anak-anak sudah menjadi satu keperluan, bukan lagi pilihan semata. Anak-anak kita sering terdedah dengan persekitaran yang kotor dan penuh dengan radikal bebas, mereka juga sering memilih makanan mengikut apa yang mereka suka sahaja. Keadaan seperti ini pastinya akan menggangu proses tumbesaran mereka kerana berlakunya keadaan kekurangan nutrisi dalam badan mereka.

Sejak 2011, kumpulan penyelidik R&D bersama Dato' Prof. Dr. Azlan telah menjalankan kajian ke atas buah-buahan TEMPATAN untuk mengkaji khasiat yang boleh dimanfaatkan bersama. Kajian ke atas buah-buahan tempatan ini juga dapat menaikkan nilai komersial buah-buahan tempatan kita sehingga ke peringkat antarabangsa.

Akhirnya, setelah 6 tahun berlalu, kumpulan penyelidik R&D bersama Dato' Prof. Dr. Azlan telah berjaya menemui gabungan buah-buahan yang dapat membantu kecergasan khususnya minda.

MEMPERKENALKAN PRODUK TERBARU BYDRAZLAN

B-Smart Gummy
B-Smart Gummy ByDrAzlan, Vitamin Minda, Vitamin untuk kanak-kanak
B- SMART GUMMY :INFO B-Smart Gummy bydrazlan

  • Sesuai untuk kanak-kanak dan warga emas
  • Tinggi antioksidan (DPPH > 80%) untuk melindungi sel-sel otak dari radikal bebas & serangan kuman.
  • Tinggi kandungan sebatian fenolik semulajadi yang penting untuk pertumbuhan & perkembangan sel otak.90% serapan p-coumaric acid & ferulic acid selepas 1 jam melalui usus kecil.
  • Peningkatan tahap kecekapan & aktiviti otak (15%-21%)
  • Dengan rasa yang sedap dan sesuai untuk kanak – kanak di samping membekalkan nutrien untuk sel-sel otak yang lebih sihat.
  •  B- Smart Gummy 100 % Bersih Dan Selamat. 
  • Khasiatnya juga gantian kepada khasiat sayur dan buah-buahan serta dapat membantu perkembangan otak dan menguatkan imuniti tubuh mereka melawan penyakit

B-SMART GUMMY PRODUK PENYELIDIKAN

Kajian B-Smart Gummy telah bermula sejak tahun 2011 – 2016 (5 tahun) dan dikomersialkan pada tahun 2017. Seorang pelajar PhD telah dihasilkan melalui kajian yang dijalankan. 5 kertas kerja telah dibentangkan di persidangan di luar dan di dalam Negara. 2 pingat emas telah berjaya dimenangi di MAGIC 2014 dan INOVASI MARDI 2014.

Hasil Kajian ini dapat membantu tumbesaran dan perkembangan otak kanak-kanak. Di samping itu, ia juga sangat sesuai untuk diamalkan oleh warga emas untuk membantu mengatasi masalah nyanyuk atau pelupa kerana ia membantu meningkatkan semula kecekapan otak akibat penuaan.

B-Smart Gummy mengandungi gabungan 3 jenis ekstrak buah-buahan tempatan yang telah dikaji secara saintifik iaitu Soursop (Anona muricata Linn), Mango (Mangifera indica var Chokanan) and Kasturi lime (Citrus microcarpa).

B-SMART GUMMY PRODUK PENYELIDIKAN

B-SMART GUMMY PRODUK PENYELIDIKAN

APAKAH B-SMART GUMMY??

Merupakan makanan tambahan kanak-kanak yang tinggi dengan kandungan Serat, Kalsium, Vitamin dan Mineral yang sangat membantu untuk tumbesaran dan perkembangan otak kanak-kanak.


APAKAH KHASIAT B-SMART GUMMY??

Merupakan makanan khasiat yang sesuai diamalkan oleh semua peringkat umur termasuk kanak-kanak. Dari buah-buahan campuran yang lazat, anak-anak anda pasti senang untuk mengamalkan produk yang berkhasiat ini yang akan membantu perkembangan mereka seperti menghafal serta kecergasan dan imunisasi.

ADA KESAN SAMPINGAN B-SMART GUMMY??

TIDAK, produk ini tidak mempunyai kesan sampingan kerana produk ini ialah makanan tambahan dan tidak dimasukkan bahan pengawet atau sebagainya.

SIAPA YANG  PATUT MENGAMALKAN B-SMART GUMMY?

Produk ini diformulasikan khas kepada kanak kanak seawal 1 tahun dan keatas. Ibu yang mengandung jugak boleh mengambil produk ini untuk perkembangan bayi dalam kandungan. Selain dari kanak-kanak, produk ini juga sesuai diamalkan oleh warga emas dan membantu warga emas menghindar penyakit nyanyuk.


B-SMART GUMMY SUPPLEMENT KHAS UNTUK PELAJAR TAHFIZ

B-SMART GUMMY SUPPLEMENT KHAS UNTUK PELAJAR TAHFIZ

B-Smart Gummy Rahsia untuk anak jadi bijak belajar. Tinggi antioksiden, tinggi kandungan sebatian fenolik semulajadi yang penting untuk pertumbuhan & perkembangan sel otak anak.

* memudahkan anak belajar
* mengaktifkan minda, sel-sel otak
* mudah untuk menghafal
* tinggi antioksiden


9/10 pilihan ibu bapa dan guru percaya B-Smart Gummy membantu dalam perkembangan anak-anak mereka. Sesuai untuk anak-anak yang mengambil peperiksaan penting.


TESTIMONI B-SMART GUMMY

TESTIMONI B-SMART GUMMY

TESTIMONI B-SMART GUMMY

TESTIMONI B-SMART GUMMY

BERMINAT UNTUK DAPATKAN B-SMART GUMMY??WASAP +6017-9345465WASAP +6017-9345465WASAP +6017-9345465
WASAP SEKARANG UNTUK DAPATKAN HARGA DISKAUN DAN PROMOSI TERKININo comments:

Post a Comment

nuffnang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...