YUK'S TROVE

nuffnag

SALES

Design 88: Set Tilam Kekabu & Bakul Baby(kekabu asli)

jual set tilam kekabu dan bakul baby secara online(barang baby)

jual bakul dan tilam kekaby baby(barang baby)

tilam kekabu dan bakul baby kali nie kita buat design abstract ye
sbb ramai mommy yang dok request design abstract..
so kita keluarkan design abstract

design tilam kekabu dan bakul baby kali nie kita guna warna natural.
warna nude and earth tone ckit..
so sangat sesuai bagi ibu-ibu yang x suka warna terang

Cara Buat Duit Dengan Membaca Article & Berita

membaca pun dapat duit

Cara Buat Duit Dengan Membaca Articele & Berita

ok hari nie yuk nak share apps yang best sgt iaitu Cashzine
dengan Cashzine nie uols boleh dapat duit dengan membaca tau..
x caye??nnti yuk share testimoni..

tapi xdelar dpat duit sampai ribu2..tu scam nama dia..
klau uols rajin membaca article..boleh lar dapat dlm rm20-rm30
tapi kena rajin lar..

yuk suka apps nie sbb dia memupuk semangat membaca dalam kalangan budak muda2 sekarang nie..
lagipun article dalam cashzine nie bagus..bnayak benda yang kita dapat.

ok,,tanpa membuang masa..jom yuk ajar cara buat duti dengan membaca.anda hanya perlu install apps cashzine je.camne nak buat??jgn bimbang yuk ajar

Resepi Aiskrim Oreo Senang(3 bahan je)

resepi aiskrim oreo guna 3 bahan je


resepi aiskrim oreo nie senang je tau nak buat...guna 2 bahan je..
x caye??ok..nnti baca smpai habis tau..

rasa aiskrim oreo nie sedap tau..lembut je bila kita gigit..
kombinasi susu dengan oreo memang hebat..

Design 87: Tilam Kekabu & Bakul Baby

beli set tilam kekabu baby & set bakul baby

tilam kekabu baby,barang baby,bakul baby,set tilam baby,

ok kali nie yuk buat design mickey untuk set tilam dan bakul baby
cantik kan design nie..warna warni..
klau ibu yang suka warna yang striking dan menyerlah.
nie lar design yang sesuai untuk baby anda..

Aiskrim Malaysia: Resepi Aiskrim Kacang Merah


resepi aiskrim kacang merah yang sedap dan senang

resepi-aiskrim-kacang-merah

Ok hari nie yuk nak ajar buat aiskrim Malaysia lar plak..
Lama rasanya x makan  aiskrim Malaysia…
Aiskrim Malaysia ada banyak perisa kan..so untuk hari nie yuk nak ajar uols perisa kacang merah ok..

Untuk perisa lain lain kali yuk ajar…so klau nak belajar buat aiskrim Malaysia jgn lupa follow blog yuk nie..

Aiskrim kacang merah nie sedap sangat..rasa dia sama dengan aiskrim potong yang kat kedai tu..

So rugi lar klau uols x cuba resepi aiskrim kacang merah nie..

Promosi Tilam Kekabu Baby(design mickey jalur)

menjual tilam kekabu baby

Promosi Tilam Kekabu  Baby

ibu2 klau dah nak bersalin mesti cari barang baby kan..
salah satu barang baby yang mendapat sambutan ialah tilam kekabu dan bakul baby...

klau ibu2 semua mencari tilam kekabu untuk baby anda berada di tempat yang betul...sebab yuk menjual tilam baby dan bakul baby..

Lazada Shopathon Blogger Contest-Part 2

Lazada blogger contest

lazada-shopathon-blogger-contest.
hye guys.....ape khabar...sihat ke??
hopefully sihat lar kan..
nie nak bagitau.....lazada ada buat sale lagi....Shopathon sale
Shopathon sale nie bermula pada 27/9/2018

so uols boleh lar prepare duit untuk sale kali nie
Shopathon sale nie banyak benda menarik tau..
ada free voucher,free delivery dan banyak lagi lar..
boleh tngok sendiri kat Shopathon sale .nie

mesti uols pelik kan kenapa part 2??sbb sebelum nie yuk dah join lazada shopathon blogger contest part 1

uols boleh baca yang part 1 kat sini

nuffnang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...