YUK'S TROVE

nuffnag

SALES

Aiskrim Malaysia: Resepi Aiskrim Kacang Merah


resepi aiskrim kacang merah yang sedap dan senang

resepi-aiskrim-kacang-merah

Ok hari nie yuk nak ajar buat aiskrim Malaysia lar plak..
Lama rasanya x makan  aiskrim Malaysia…
Aiskrim Malaysia ada banyak perisa kan..so untuk hari nie yuk nak ajar uols perisa kacang merah ok..

Untuk perisa lain lain kali yuk ajar…so klau nak belajar buat aiskrim Malaysia jgn lupa follow blog yuk nie..

Aiskrim kacang merah nie sedap sangat..rasa dia sama dengan aiskrim potong yang kat kedai tu..

So rugi lar klau uols x cuba resepi aiskrim kacang merah nie..

Promosi Tilam Kekabu Baby(design mickey jalur)

menjual tilam kekabu baby

Promosi Tilam Kekabu  Baby

ibu2 klau dah nak bersalin mesti cari barang baby kan..
salah satu barang baby yang mendapat sambutan ialah tilam kekabu dan bakul baby...

klau ibu2 semua mencari tilam kekabu untuk baby anda berada di tempat yang betul...sebab yuk menjual tilam baby dan bakul baby..

Lazada Shopathon Blogger Contest-Part 2

Lazada blogger contest

lazada-shopathon-blogger-contest.
hye guys.....ape khabar...sihat ke??
hopefully sihat lar kan..
nie nak bagitau.....lazada ada buat sale lagi....Shopathon sale
Shopathon sale nie bermula pada 27/9/2018

so uols boleh lar prepare duit untuk sale kali nie
Shopathon sale nie banyak benda menarik tau..
ada free voucher,free delivery dan banyak lagi lar..
boleh tngok sendiri kat Shopathon sale .nie

mesti uols pelik kan kenapa part 2??sbb sebelum nie yuk dah join lazada shopathon blogger contest part 1

uols boleh baca yang part 1 kat sini

Cara Memutihkan Kulit Muka

memutihkan kulit muka dengan menggunakkan cuka dan halia

Cara Memutihkan Kulit Muka | perniagaan-yuk.blogspot.com


sape yang x nak dengan kulit muka yang cantik dan berseri-seri kan..
ramai yang sanggup habiskan duit beratus-ratus semata-mata untuk kelihatan cantik..

so hari nie yuk nak share cara memutihkan kulit muka
cara nie senang je..sebab hanya mengunakkan cuka dan halia
what....guna cuka dan halia je..betul ke??
betul..anda jangan terkejut..cuka dan  halia nie banyak khasiat tau..

tapi..uols kena faham..bukan muka hitam terus jadi putih..
klau dah hitam tu..mmang xleh lar nak jadi putih..
uiols pkai plar produk ape pun...x kan putih..

sbb hitam tu dari dalam kulit..sbb melanin...so mmang xleh jadi putih..
Klau uols nak hitam jadi putih..maka tips nie bukan untuk anda.

Lazada Shopathon Blogger Contest

lazada sale datang lagi..

lazada 9.9 festival sale | www.perniagaan-yuk.blogspot.com

uols...lazada buat hal lagi lar...
kali nie...ada sale lagi...
kali nie lagi besar wei...
urm..habis lar duit camnie..klau lazada selalu buat sale..haha..

sale kali nie nama dia lazada 9.9 festival sale
ape yang menarik tentang 9.9 festival sale nie??
benda yang menarik ialah:
  • diskaun sehingga 90%
  • lebih 100 brands yang buat sale
  • lebih daripada 2000 vouhers untuk anda
hah..menarik kan...yuk tengok nie pun dah tergugat iman wei...

bila 9.9 festival sale bermula?

Design 86: Tilam Kekabu & Bakul Baby

menjual barang baby seperti tilam kekabu dan bakul baby

Tilam Kekabu & Bakul Baby

ibu2 klau dah nak bersalin mesti cari barang baby kan..
salah satu barang baby yang mendapat sambutan ialah tilam kekabu dan bakul baby...

klau ibu2 semua mencari tilam kekabu untuk baby anda berada di tempat yang betul...sebab yuk menjual tilam baby dan bakul baby..

Promosi Tilam Kekabu Baby(design london bus)

barang baby.tilam kekabu baby

barang baby.tilam kekabu baby

ibu2 klau dah nak bersalin mesti cari barang baby kan..
salah satu barang baby yang mendapat sambutan ialah tilam kekabu dan bakul baby...

klau ibu2 semua mencari tilam kekabu untuk baby anda berada di tempat yang betul...sebab yuk menjual tilam baby dan bakul baby..

nuffnang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...