handphone pun pandai menyorok | YUK'S TROVE

nuffnag

SALES

handphone pun pandai menyorok

mencari handphone yang terseyembunyi


mesti rasa pelik ngan tajuk kan..
saje nak buat post santai ckit...x nak asyik stress je...
sebelum nie sy ada tulis pasal lukisan yang viral di facebook
so arie nie kita release tension dgn mencari handphone yg tersyembunyi..
mesti uols igt alah senang sgt klau nak cari handphone tu,,huhu...
but trust me...its quite hard....
aku pun ambik masa nak jmpa..
jom kita cari..kat mane handphone nie menyorok..pandai pula camouflage..

ok..cuba teka..kat mane phone tu sembunyi...huhu..


nie lar pic dia..
gmbar nie viral kat fb time hari raya tu..
so terdetik lar kat aku untuk share kat my blog.
sbb aku rasa benda nie mcm fun je...hihi..

camne dah jumpa ke handphone tu kat mane??

hah...x jmpa lagi??xpe jgn sedih cuba lagi,,,
aku pun..ambik masa yg lama gak untuk jmpa..huhu..
smpai aku ckp..gmbar nir tipu...mane ada handphone dlm tu..hahaha..
so aku tngok kat komen..rmai plak yg komren jumpa..
lg lar aku frust..haha.so...aku pun cari lagi,,,tenung je pic tu..
finally jmpa gak..huh..lega..
klau x..asyik dok pikir je kat mane phone tu..


nak tips??

urm..tips...sbnarnya xde tips pun nak cari phone tu..
cuma uols kena buka mata luas2 je..hahaha...
hehe.gurau je..
  1. mula2 kena cari mane corak yg pelik.corak yg lain dr yg lain..klau anda seorg yg perfectionist..skjap je anda jmpa phone tu..sbb anda akan perasan ada benda plik kat pic tu..
  2. klau x jmpa lg...try zoom pic nie..sbb zoom pun mmbntu gak..jgn zoom kuat sgt..nnti gmbar pecah..
  3. jmpa lagi..nie last tips..cari flash phone...hihi..dlm pic nie phone tu dlm keadaan terbalik..so kna cari flash phone tu kat mane..
for me..ssah gak nak cari sbb aku nie bkn perfectionist sgt hihi,,
selamat mencari..n please..jgn bgtau jawapan..sbb  klau bgtay jawapan kat mne phone tu..dah x fun lar game nie..

[wajib baca: cara mandi rasulallah]

sape yg dah jumpa phone tu??komen  "saya jumpa" kat bawah..hihi..

1 comment:

  1. Are you looking for free Google+ Circles?
    Did you know you can get these ON AUTOPILOT & TOTALLY FOR FREE by registering on Like 4 Like?

    ReplyDelete

nuffnang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...