Resepi Aiskrim Oreo Senang(3 bahan je) | YUK'S TROVE

nuffnag

SALES

Resepi Aiskrim Oreo Senang(3 bahan je)

resepi aiskrim oreo guna 3 bahan je


resepi aiskrim oreo nie senang je tau nak buat...guna 2 bahan je..
x caye??ok..nnti baca smpai habis tau..

rasa aiskrim oreo nie sedap tau..lembut je bila kita gigit..
kombinasi susu dengan oreo memang hebat..
tapi sebelum tu..uosl dah cuba ke resepi aiskrim nie:
ok berbalik kepada resepi aiskrim oreo plak..
jom kita tengok cara buat aiskrim oreo nie

bahan untuk buat aiskrim orea

cara buat aiskrim oreo


  • patahkan oreo dan masukkan balik dalam plastik dia ye..
  • pastikan potong elok2 plastik oreo tu tau..
  • then..tuangkan susu kedalam plastik oreo
  • pastu masukkan stick ice-cream
  • sejukkan dalam peti selama 5jam
  • koyakkan plastik bila nak makan..
  • urm...sedap..lembut je...selamat mencuba..
pic dan resepi kredit:asha zainudin


anda berminat untuk start bisnes aiskrim??

uols x nak ke buat ice cream guna jenama anda sendiri?
mesti best kan klau kita ada jenama aiskrim kita sendiri..
klau ada bisnes aiskrim nie...senang2 je kita nak dapat 5k sebulan.

klau anda berminat..yuk cadangan..ape kata uols beli panduan bisnes aiskrim nie..mmang bagus sbb buku nie ajar step by step cara-cara untuk membina bisnes ais krim..

bukan tu je tau..buku tu jugak akan ajar uols cara-cara untuk buat sendiri aiskirm yang sedap..aiskrim nie sedap..mmang kalah lar baskin robin tu..huhu
klau beli panduan bisnes aiskrim nie.uols juga akan dapat resepi aiskrim yang bestseller tau..

cepat2..sekarang nie ada promosi..
camne nak beli panduan nie??
senang je..uols hanyan klick gambar kat bawah nie..
cepat...sebelum promosi tamat..


3 comments:

  1. sedap..oreo + susu..esp susu coklat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh..baru tahu susu coklat dengan oreo lagi sedap..kena cuba nie

      Delete
  2. Assalamualaikum..
    Salam ukwah dari saya untuk anda..
    saya sudah follow anda

    Jom follow blog https://www.iyaseo.id/

    Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
    Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
    Komen yang baik2 sahaja ye..
    Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..

    Terima kasih sekali lagi..ya

    ReplyDelete

nuffnang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...