Design 89: Set Tilam Kekabu Baby & Bakul Baby(kekabu asli) | YUK'S TROVE

nuffnag

SALES

Design 89: Set Tilam Kekabu Baby & Bakul Baby(kekabu asli)

menjual set tilam kekabu dan bakul baby secara online(barangan baby)


set tilam kekabu dan bakul baby untuk kali nie yuk buat design car..
khas untuk baby boy..tapi klau baby girl nak pun boleh jgak..
xde masalah kan..

yuk buat ropol warna turquoise supaya menyerlah ckit..sbb tanah dia warna cream nak putih2 ckit
klau ropol muda..nampak pucat sangat kan plak
untuk design bakul dan tilam baby nie pun ready stock..
sape yang nak cepat wasap yuk +60179345465 ye...
seperti biasa..stock limited..siapa cepat dia dapat lar kan....


berapa harga set tilam & bakul baby nie?

Murah je..sbb tngah promosi nie
Harga asal :rm 320
Harga promosi: rm300(jimat rm 20)

anda akan dapat semua dalam pic tu
Free postage sm

Berminat??wasap +6017-9345465

Join group telegram untuk tengok design terkini set bakul & tilam baby https://t.me/setbakuldantilambaby

follow youtube channel untuk melihat video set bakul & tilam baby  https://www.youtube.com/channel/UC78aSjcOTze7sPQwOXllg3A

set tilam baby menggunakkan 100% kekabu asli


tilam baby nie..yuk jual tilam kekabu je ok...so baby konfirm lena tidur..
kekabu mmng bagus untuk bayi sbb dia sejuk je,,bayi pun lena tidur..
nak tahu lebih lagi pasal kelebihan kekabu?? tekan sini
penjagann tilam dan bantal kekabu pun senang je..
klau pandai jaga..boleh tahan sampai 10-20 tahun...so.smpai anak5-6 org pun boleh pakai lagi..
cuma tukar sarung je..penjagaan tilam & bantal kekabu yang betul

set bakul dan tilam baby menggunakkan kain cotton 100%

 

untuk buat tilam baby dan bakul baby nie..yuk hanya guna kain cotton 100%
so tahan lasak n x berbulu walaupun pun basuh ngan washing machine..
tilam pun saya guna kekabu asli..kekabu gred  A lagi..ciri-ciri kekabu gred A

klau ibu2 semua nak cuci mata dengan barangan baby,anda boleh lawat fb page Tilam kekabu&bakul baby

[wajib baca : tips untuk mendapatkan anak pintar dan pandai bercakap sebelum masuk tadika]

kat situ anda boleh tengok design2 terbaru untuk tilam baby dan jugak bakul baby

No comments:

Post a Comment

nuffnang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...