YUK'S TROVE

nuffnag

SALES

Desig84: set tilam & bakul baby

beli barang baby online

set tilam & bakul baby


Design baru datang lagi..
Design kali nie...design bunga rose merah.
.
Bunga rose merah  dengan tanah putih mmng menyerlah
Bg sesiapa yg inginkan kelainan boleh beli design nie...
Design nie ala2 english style..mmang nmpak mewah n exclusive..

Harga untuk set bakul & set tilam

Checklist barang baby(newborn) yang perlu dibawa ketika bersalin

senarai barang baby@newborn yang perlu dibawa ketika hendak bersalin



bagi ibu2 yang bakal melahirkan anak sulung..mesti pening dok fikir nak bawak ape ketika nak bersalin nanti..

yuk pasti..bukan ibu je yang pening..bapa jugak pening nak bawak ape kan..
tambah2 klau  anak sulung..nak buat camne xde pengalaman lagi kan..

xpe2 jgn bimbang..meh yuk share checklist barang baby yang perlu dibawa ketika hendak bersalin
meh kita tengok:

Promosi Set Tilam Baby (design mickey biru)

promosi barangan baby,set tilam

Promosi Set Tilam Baby (design mickey biru)

Promosi kali nie..set tilam shj..
Sbb pilihan raya...kita buat promosi set tilam warna biru gtu
Warna biru muda yg lembut...n siap ada gmbar full mickey lg..mmang mgancam lar kan..
Design nie boleh utk baby boy @ baby girl..
Set tilam nie special ckit sbb yuk alas dgn fiber..so mmang tebal ckit...siap jahit quilt lgi..untuk nmpak kemas..

Harga asal :rm180

Harga promosi: rm160 shj
Free postage semanjung


Cepat stock limited..nak jual ckit je yg hrga promosi..
Sbb xleh jual bnyak..rugi yuk..
Xde untung..huhu
Cpt...siapa cepat dia dapat....
Wasap+6017-9345465


Join group telegram untuk tengok design terkini set bakul & tilam baby
https://t.me/setbakuldantilambaby

follow youtube channel untuk melihat video set bakul & tilam baby  https://www.youtube.com/channel/UC78aSjcOTze7sPQwOXllg3A

P/s: harga dah ada kat atas.jgn pm2 lg ye.membaca amalan mulia


seperti biasa.saya guna kain cotton 100%  yg berkualiti tinggi..
so wrna x pudar n berbulu walaupun pun basuh ngan washing machine..
tilam pun saya guna kekabu asli..kekabu gred  A lagi..ciri-ciri kekabu gred A

[wajib baca: promosi set tilam baby]


kekabu mmng bagus untuk bayi sbb dia sejuk je,,bayi pun lena tidur..
nak tahu lebih lagi pasal kelebihan kekabu?? tekan sini
penjagann tilam dan bantal kekabu pun senang je..
klau pandai jaga..boleh tahan sampai 10-20 tahun...so.smpai anak5-6 org pun boleh pakai lagi..
cuma tukar sarung je..penjagaan tilam & bantal kekabu yang betul

[wajib baca: promosi set tilam baby travelers]

nak oder...tapi boleh percaya ke??
urm...saya ada ramai cstmer yg berpuas hati dengan jahitan dan kualiti tilam n bakul saya,,testimoni pelanggan

cepat...stock limited...siapa yg bank in dulu..dia yg dpt

Design 83: Set Tilam & Bakul Baby (reben)

barangan baby,set tilam dan bakul bersarung

Design 83: Set Tilam & Bakul Baby (reben)


Design baru uols...
Design kali nie..tema ala-ala safari gtu..
Warna dia yg sgt striking..
Mmng ceria lar..
Warna tema utk design kali nie..hijau..
So sape2 yg tema baby dia warna hijau..baik cpt2 grab design nie..
Ssah tau yuk nak buat design warna hijau nie..hihi..
Biasanya..klau tema hijau nie..cpt sold out..
So..cpt2 wasap + 60170345465 utk pre-oder..

Harga utk design nie

Rm 350
Free postage smnjung..


nak preoder@nak tahu harga??klick link nie je http://www.wasap.my/6017934…/SETBAKUL&TILAMBABY(safarihijau)

Join group telegram untuk tengok design terkini set bakul & tilam baby https://t.me/setbakuldantilambaby

follow youtube channel untuk melihat video set bakul & tilam baby  https://www.youtube.com/channel/UC78aSjcOTze7sPQwOXllg3A

video set bakul dan tilam baby

jom kita tengok video untuk set tilam dan bakul baby,tengok video baru nampak jelas skit kan jahitan kemas ke x..



seperti biasa.saya guna kain cotton 100%  yg berkualiti tinggi..

so tahan lasak n x berbulu walaupun pun basuh ngan washing machine..
tilam pun saya guna kekabu asli..kekabu gred  A lagi..ciri-ciri kekabu gred A

[wajib baca : tips untuk mendapatkan anak pintar dan pandai bercakap sebelum masuk tadika]

kekabu mmng bagus untuk bayi sbb dia sejuk je,,bayi pun lena tidur..
nak tahu lebih lagi pasal kelebihan kekabu?? tekan sini
penjagann tilam dan bantal kekabu pun senang je..
klau pandai jaga..boleh tahan sampai 10-20 tahun...so.smpai anak5-6 org pun boleh pakai lagi..
cuma tukar sarung je..penjagaan tilam & bantal kekabu yang betul

nak oder...tapi boleh percaya ke??
urm...saya ada ramai cstmer yg berpuas hati dengan jahitan dan kualiti tilam n bakul saya,,testimoni pelanggan

Misteri Rumah Agam Peninggalan Moyang-Part 3

sambungan cerita misteri rumah agam peninggalan moyang part 2

Misteri Rumah Agam Peninggalan Moyang-Part 3

dah sedia ke nak baca sambungan kisah mus nie..huhu..
tapi sebelum tu..bagi yang baru saja nak follow kisah nie..
baik uols baca dulu yang nie..

klau uols x baca part 1 & 2..nnti kan x faham plak...so baca dulu yang tu ok..
jom kita baca sambungan kisah mus part 3 plak..huhu..


Salam semua, terima kasih sebab sudi tunggu aku post. Banyak kerja kena settle. Hari ni aku offday, so sesuai untuk aku post. Aku ada beberapa issue lepas aku post second confession. Keluarga aku serang aku dengan macam2 soalan dan tuduh aku buka aib keluarga. Ada sebab aku memilih untuk post cerita ni.

Testimoni Set Tilam & Bakul Baby (21)

KUALITI BAGUS....NEXT TIME TEMPAH NGAN SIS JELAH..


"KUALITI BAGUS...NEXT TIME TEMPAH NGAN SIS JELAH..

TQ..kpd cstmer..sbb sudi bg feedback positive..
Hilang semua penat menjahit..bila cstmer puji cantik n kemas


Kembang hidung jap..eh..hihi..
So..uols x kan tengok je...bila lg nak oder..
Jgn tunggu lama2..klau fully book..mmng trlepas lar..

Cpt2.
wasap +6017-9345465
Testimoni Set Tilam & Bakul Baby

TENGOK DALAM GAMBAR DAH CANTIK..TENGOK LIVE LAGI CANTIK...

"TENGOK DALAM GAMBAR PUN DAH CANTIK,RUPANYA TENGOK LIVE LAGI CANTIK"
saya lpas tmpahan ciap..sy akm send pic kat cstmer dulu sblum pos..
Time hntar pic tu pun cstmer ckp dah cntik
Tp..kat luar lagi cantik.hihi
Nak wat camne...gambar yg sy send tu yg real..xde edit2...xde filter nyer..yg ori..hihi..
So sape yg nak pre-oder wasap +6017-9345465

Testimoni Set Tilam & Bakul Baby

nak tempah?? wasap 017-9345465
nak tempah?? wasap 017-9345465
nak tempah?? wasap 017-9345465

boleh percaya ke nak oder??huhu..
xpe..biar cstmer sy yg berbicara..
nak tngok cstmer berbicara?? tekan sini..testimoni pelanggan

[jangan baca]

Cara Pengambilan St,John's Wart

apakah st.john's wart?



St. John’s Wort merupakan sejenis tumbuhan liar di mana pokoknya mempunyai bunga berwarna kuning. Ia telah digunakan sejak berabad lamanya dalam bidang perubatan. Nama botani bagi tumbuhan ini ialah hypericum perforatum yang biasanya dikenali dan dijual di pasaran sebagai 'Hypericum’.

St. John’s Wort biasanya diekstrak daripada bunga dan daun. Ia digunakan secara amnya untuk merawat tanda-tanda masalah kesihatan mental. Ini termasuk kemurungan yang ringan atau sederhana dan gejala-gejala yang berkaitan dengan kemurungan seperti kebimbangan, keletihan, hilang selera makan dan masalah gangguan tidur (insomnia).

apakah kebaikan st.john's wart?

nuffnang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...