MUMMYAYU'S GIVEAWAY | YUK'S TROVE

nuffnag

SALES

MUMMYAYU'S GIVEAWAY

join giveaways


MUMMYAYU'S GIVEAWAY

ok..hari nie yuk join giveaway mummyayu's...
urm...mesti uols dah boleh agak kan kenapa yuk join giveaway nie...
hihi..mestilar syarat2 giveaway nie senang...so sangat rugi klau uols x join tau..

syarat untuk uols join senang je..just buat entry pasal give away nie je..
senang je kan..join lar cepat..
nak join..tekan gambar kat atas..atau tekan link nie.. join giveaway mummyayu's

hadiah untuk giveaway  nie pun menarik iaitu..passport holder.
cantik kan passport holder nie..yang penting..mummy yayu buat sendiri tau passport holder.homemade gtu..sbb tu cantik..



yuk paling tertarik dengan charm tu..looks very exclisive...btw,,uols boleh reqeust nak warna ape passport holder nie..
ok//klau yuk..yuk nak warna yang striking,,,x kisah lar warna ape..as long as warna tu lain dari yang lain..haha..
tp klau boleh x nak lar warna pink...hihi..

klau nak join kna cepat2 tau..sbb give away nie hanya valid 1-8 march 2017 shj...so cpt2 join..

13 comments:

  1. Replies
    1. tq shahidah..jom lar join skali..hihi.mana tahu ada rezeki dapat hadiah

      Delete
  2. Ana singgah balas kunjungan. Good luck buat Yuk juga. Ana done follow back 😊

    ReplyDelete
  3. aaisy singgah balas kunjungan. done follow yuk. goodluck :-)

    http://theaaisy.blogspot.my/2017/02/mummyayus-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq sbb sudi singgah n follow blog yuk x seberapa nie...huhu

      Delete
  4. Singgah sini balas kunjungan..
    Tq singgah blog Sha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq shahida sbb sudi balas kunjungan.

      Delete
  5. Singgah sini balas kunjungan..
    Tq singgah blog Sha..

    ReplyDelete
  6. jalan2

    https://belogsjm.blogspot.my/2017/03/mummyayus-giveaway-8mac2017.html

    ReplyDelete
  7. tq sbb sudi join & good luck.

    PS- bukan buat sendiri yer.. tempah jer. he he

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh..silap informasi..igt mummy ayu buat sendiri...xpe yang penting handmade..hihi

      Delete

nuffnang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...