perfume review: Chance by Chanel | YUK'S TROVE

nuffnag

SALES

perfume review: Chance by Chanel

Perfume Chance by Chanel

perfume review Chance by Chanel,perfume,kelebihan perfume Chance by Chanel,Chance by Chanel

ok hari nie turn Perfume Chance by Chanel untuk yuk review..
sebelum nie yuk dah review perfume the one by dolce&gabanna dan perfume lagend by mont blanc.
dah baca ke blum??blum..xpe lpas nie baca ok..hihi..

tnpa membuang masa meh  dengar sikit yuk nak bgtau psal Perfume Chance by Chanel.
Perfume Chance by Chanel nie direka oleh jacques polge pada tahun 2003 lagi...lama dah Perfume Chance by Chanel nie ada kat pasaran...sekarang pun ada lagi..so konfirm lar perfume nie mendapat permintaan yang menggalakkan kan...huhu..

nama chance dalam bahasa perancis bermaksud "luck". sbb tu lar chanel bagi nama perfume nie chance.mula2 aku igt chance nie bahasa english, klau english chance nie peluang..haha..
now it come sense,"luck"  rupanya meaning dia yg sebenar,,

lagi pun...klau chanel and chance nie bunyi nie dekat2 sama kan..cam ia direka untuk each other..ceh..jiwang plak..hahaha.klau uols perasan lar..Perfume Chance by Chanel nie botol dia bulat dan ia menjadikan satu-satunya perfume chanel yang botol dia bulat.ini sangat ketara klau kita bandingkan dengan botol perfume chanel no 5 yagn berbentuk rectangle..huhu..

mereka bukan saje2 tau reka botol untuk perfume Perfume Chance by Chanel nie bulat.sebenarnya bentuk bulat tu mengambarkan "wheel of fortune" so mmang compliment lar kan dgn nama dia chance tu..huhu..bijak2..

[wajib baca: kelebihan perfume gred 5A dubai]

ok dah2 pasal botol...bila nak cter pasal bau Perfume Chance by Chanel nie..huhu..
sabar lar..nak cter lar nie..bau pertama yang anda dapat hidu daripada Perfume Chance by Chanel nie ialah pink papper,lemon,dan nenas.then anda juga dapat bau hycinth,bunga melur dan iris.
akhir sekali anda akan dapat bau lembut daripada kombinasi patchouli,vetiver dan white musk


bau daripada Perfume Chance by Chanel source:www.fragrantica.com

basically Perfume Chance by Chanel nie bau dia mmang feminen..klau anda bau mmng khas untuk girl lar..bau dia mmang unik..x prnah yuk bau perfume camnie..sbb patchouli kot..
Perfume Chance by Chanel nie anda akan dapat bau citrus dengan bau bunga-bungan..
klau pakai Perfume Chance by Chanel nie umpama berada di ladang lemon yang penuh bunga-bungaan..hahaha..
yang paling penting bila anda sembur jer Perfume Chance by Chanel nie..anda akan dapat rasa gelombang kesegaran yang bergambung dengan bau bunga-bungaan dan sedkit bau spicy.

klau anda suka bau yang unik dan lembut, Perfume Chance by Chanel ialah pilihan terbaik anda,

4 comments:

  1. pernah guna perfuma channel
    tapi atas nama chance belum penah cuba

    anyway done follow sini ye #80

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq sbb sudi follow..yana pkai perfume channel yg mane?

      Delete
  2. Replies
    1. wangi kan eyda..rugi klau x beli hihi

      Delete

nuffnang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...