Dapat Box of Joy Dari LAZADA | YUK'S TROVE

nuffnag

SALES

Dapat Box of Joy Dari LAZADA

dapat barang branded free!!


ok..fine yuk baru dapat box of joy dari lazada..huhu..
orang lain minggu lepas dah dapat..
x kisah lar kan..as long as yuk dapat..

urm..biasanya yang last2 nie mesti dapat barang2 yang best kan...hahaha..
mesti uols nak tahu kan ape yang yuk dapat kat dalam kotak tu kan..hihi..
sabar lar dulu...yuk pun x buka lagi nie...
nnanti kita buka sama2 ye..

yuk x sangka pun dapat box of joy nie,,maklumlar yuk bukan famous blogger pun..
lagipun dari minggu lepas lagi blogger lain dapat box of  joy..
tup..tup..abang poslaju datang umah bagi parcel...dengan excited nyer buka parcel..
sapelar yang hantar barang kat aku nir.
tngok2...wow..box of joy dari LAZADA...huhu..heppy nyer..
jom kita buka sama2 box of joy nie...
ok..berdebar plak buka box nie..
wow..nie yang yuk dapat...
seriously all of this free...huhu...tq LAZADA,..


banyak jgak kan...tu pun..ada satu lagi benda yang yuk lupa nak snap..hihi..
free bag dari milo..xpe..lpas nie yuk tunjuk gambar bag tu..
bukan tu je..;lazada bg gak voucher rm 11 untuk yuk shopping kat lazada nnti..

ok jom kita tngok secara close up ape yang yuk dapt ok..


lepas nie..x yah lar pakai lesung batu untuk tumbuk bawang n lada,,xde lar pedih mata kan,,
pkai blender x cantik,,,kita pakai tefal manual chopper baru lawa..nak wat nasi goreng pun senang,,
so..sape2 yang nak beli boleh beli kat lazada.com. ada promosi skrang..dapat free gift extra steel blade lagi tau..cepat..


yeah..yuk juga dpat Nescafe white cofee..ape yang menarik nyer pasal nescafe nie ialah..ia perisa pandan wei..urm,,x sabar nak rasa..first time nie rasa kopi dan pandan..mesti wangi bau pandan..
memang citarasa melayu betul...nak beli?? klick sini

yang nie yuk suka..sbb dapat pendrive free,,,hahahh..
64gb wei..besar..berapa bnyak movie xtau lar yuk boleh letak nie..huhu..
yuk nie hantu movie..boleh baca yuk wat movie review kat cni
nie bukan pedrive biasa tau..nie dual drive..ape dual drive??dual drive uols boleh cucuk pendrive tu kat phone..dan kat usb biasa..hihi..best kan..nnti lepas nie snang lar nak transfer file dr phone kan..
pendrive nie boleh beli kat lazada malaysia. klau beli kat lazada ada warranty 5 tahun..

huhu..bangga jap sbb dapat barang free dari Loreal...nak beli memang x mampu lar..sbb barang branded kan,,haha,,
lepas nie rambut yuk makin sihat dan bersinar lar lepas guna product loreal  nie..
jap nak bgtau barang jenama loreal tngah ada sale kat lazada.potongan sehingga 24%.nie salah satu effort lazada untuk orang biasa pun boleh guna barang branded..
kat mane nak cari orang jual barang loreal sale 24%. hanya di lazada malaysia.
nak beli barangan loreal??klick sini 

dapat bag free dari milo..lepas nie senang lar nak balik kampung...
canrik kan bag nie,,,simple but nice...yang yuk suka,,,dia xde tulisan besar milo...haha..
n lambang ola bola tu,,mmang cantik..xde jual kat kedai bag nie tau,,
tapi..klau uols nak..boleh je..tapi dengan syarat kena beli barangan milo kat lazada
cepat..tengah offer sekarang nie..free postage lagi tau..x yah ssah berebut-rebut g pasar..
n paling penting dapat free bag...hihi..nak beli milo??klick sini

dah rasa susu nie..memang sedap..rasa pure susu..rasa lemak2...sedapnyer..nak beli klick sini

 cerelac nie bagus untuk bayi sebab ia kurang manis dan rasa sedap..budak-budak mesti suka.klau anak nak makan bnyk pun xpe sbb ia berkhasiat kan,,nak beli boleh tngok kat lazada


mammy poko merupakan barang pilihan no 1 ibu2 di jepum..so brand mami poko memang bgus lar kan..klau ibu2 nak shopping barang mammy poko boleh klick sini

hujan2 nie sedap makan maggi...hihi..
wow..maggi nie special sbb ia diperbuat daripada oats dan whole grain..
sepaket maggi oatmee nie mengandungi fiber yang sama dengan semangkuk oat..
so..uols akan rasa kenyang dgn cpt...kat mane nak beli maggi oat mee??boleh beli kat cni


kita tiggal jap pasal box of joy...nie yuk nak bagitau kat lazada sekarang nie online revolution..
banyak offer wei..
yang best barang2 branded pun offer gak...jom cuci mata kat lazada malaysia atau klick banner nie


untuk pembaca setia yuk..nie yuk nak bagi voucher lazada..
free je..huhu..tapi untuk orang yang first time beli kat lazada ye..
voucher 20% tau..uols hanya tulis code nie 25LAPOR20 kat ruangan voucher
ape lagi..cepat lar g shopping kat lazada malaysia sekarang..


camne yuk boleh dapat box of joy??

urm..btul ke nak tahu camne untuk dapatkan box of joy..??
camne nak dapat review dari lazada??
ok yuk bgtau rahsia dia..
senang je..uols hanya perlu daftarkan diri anda kat lazada affiliate program..
jom join family lazada..
hantarkan email anda kepada affiliate@lazada.com.my


10 comments:

  1. Replies
    1. agak besar jgak lar..hihi..suka sangat bila dapat barang free

      Delete
  2. Syok la Yuk dapat barang dari lazadaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. syok lar jgak..yg penting,,,free..huhu

      Delete
  3. Syiokkkk dapat box ni.. Banyak gile barang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. best jgak lar..jom lar join affiliate lazada mana tau nnti boleh dpt box of joy jgak..

      Delete
  4. bestnya..dpt byk brg free..

    thanks singgah & follow my blog..done following #71

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq sbbb sudi singgah...done follow your blog..

      Delete
  5. Replies
    1. hai..tq mama sbb sudi terjah blog yuk..

      Delete

nuffnang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...