Birthday Giveaway by KasihkuAmani | YUK'S TROVE

nuffnag

SALES

Birthday Giveaway by KasihkuAmani


ok hari nie yuk tertarik ngan satu contest nie..birthday giveaway by kasihkuArmani..
knapa yuk minat nak join contest nie??hihi..nnti yuk cter..
but sape yang nak join..klick banner kat atas ye..

meh yuk cter kenapa yuk berminat sangat ngan contest nie..sbb pemenang boleh dapat hadiah novel..
huhu..novel free wei..
klau uols follow blog yuk..mesti uols tahu kan yang yuk nie peminat novel..huhu..
nie antara novel yang yuk pernah review..

sebenarnya..banyak lagi yang yuk dah baca..tapi baru sempat review yang nie je..huhu..
nnti ada masa yuk review novel lain plak..haha..
ok..klau tngok list novel tu..dah boleh agak lar kan yang yuk nie peminat tegar novel english..
yup...yuk minat novel omputih n novel melayu yuk x minat sbb cliche n kurang novelist melayu yang buat genre crime n thriller..


ok back to birthday giveaway by kasihkuArmani.. yuk tngok hadiah dia..novel fixie..wow..
menarik2..sbb dulu ada pensyarah yuk yang suka baca novel fixie n dia cakap best..
tapi..yuk x baca2 lg novel fixie...

so hopefully..yuk menang lar giveaway nie..n yuk dapat baca novel fixie..huhu..
mane tahu lepas nie yuk jadi peminat tegar novel fixie plak..hahaha..

bagi sape2 yang nak mencuba nasib...utk join klick banner kat atas sekali tu ye..
giveaway bermula 1/10/2016- 1/12/2016.
cepat2 join..nak join free je..x yah bayar ape2..





33 comments:

  1. Hye Yuk..
    TQ joint GA Sha.. Jom semak penyertaan..
    http://kasihkuamani.blogspot.my/2016/10/senarai-peserta-birthday-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  2. Good luck juga Yuk, mai dh follow sini :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq mai sbb sudi singgah and follow yuk

      Delete
  3. 🌸💓🌼Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...🌸💓🌼

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe lewat sis..asalkan singgah jgak...hihi..tq sbb sudi singgah.

      Delete
  4. selamat maju jaya !! saya dah follow sini

    ReplyDelete
  5. Blogwalking sini..
    http://muslimahsejati96.blogspot.com/2016/10/birthday-giveaway-by-kasihkuamani.html

    Jemput join http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/11/november-giveaway-by-cp.html

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. tq sbb sudi follow blog yuk..gud luck utk fatin gak

      Delete
  7. Hai... Yuk Bonde singgah sini,

    GA yang sama.. chek keputusan GA dah keluar

    http://bondezaidalifah.com/2016/12/keputusan-birthday-giveaway-by.html

    ReplyDelete

nuffnang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...